Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΛΟΝΙΣΜΟΣ No 2 / Μητσοτάκης - The Shock Doctrine 2

Απο το: http://www.nooz.gr/greece/mitsotakis-i-katastasi-8umizei-tis-paramones-tis-diktatorias το διαβασα στο http://www.capital.gr/gmessages/showtopic.asp?id=1527400&pg=388 και το παραδιδω ατοφιο ....μαζι με τη φωτογραφία!!!!



Με τις παραμονές της δικτατορίας παρομοίασε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τη σημερινή κατάσταση με αφορμή την οικονομική κρίση, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Σκάι και τον Αλέξη Παπαχελά.Τόνισε ότι "χωρίς καμιά αμφιβολία βρισκόμαστε σε μία καμπή, η εποχή αυτή μου θυμίζει τις παραμονές της δικτατορίας, όταν ο πολιτικός κόσμος δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος του και να εμποδίσει την δικτατορία που την βλέπαμε να έρχεται".

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σημείωσε ότι αυτό που τον φοβίζει περισσότερο είναι η κοινωνική αναταραχή. "Ως που νομιμοποιείται να προχωρήσει η μειοψηφία. Ο νομος της δημοκρατίας επιβάλλεται από την ισχύ του κράτους. Δεν μπορεί να κλείνει το κέντρο της Αθήνας, υπάρχουν όρια. Να επιβάλει το νομο η κυβέρνηση. Η Ο νόμος της Δημοκρατίας είναι παντοδύναμος", σημείωσε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ. Επεσήμανε ότι ολοι πρεπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και έκανε αιχμηρη αναφορά στον Αλεξη Τσίπρα, λέγοντας ότι γεννήθηκε στα πούπουλα και μεγάλωσε στα πούπουλα.

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε με καλά λόγια για τον Γιώργο Παπανδρέου, σημείωσε όμως οτι πρέπει να μπει καινούργιο αίμα και να παρεμερίσει το βαθύ ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, για τα ελληνοτουρκικά παρατήρησε ότι τα προβλήματα στο Αιγαίο μπορούν να λυθούν με καλή πίστη. "Δεν φοβάμαι τους τουρκους.Δεν θα επιχειρήσουν να επωφεληθούν της κατάστασης" εκτίμησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου