Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Μετά το νέο ασφαλιστικό να η λύση!!!!!!!!!!!!!!!!

Μετά το νέο ασφαλιστικό να η λύση!!!!!!!!!!!!!!!!

Περιμένεις όποτε παρεις οτι σου δωσουνε και μεταναστευεις σε ενα πιο φτωχο κρατος εκτος Ευρωζωνης και με τα ευρώ σου εκει ζεις καλυτερα απο οτι εδω. καθε φορα που θα εχουν υποτιμηση εσυ θα εχεις αυξηση στο εισόδημα σου. Ισως και με τα διαθεσιμα σου παρεις και κανενα σπιτακι και δεν εχεις και ουτε ενοικιο. ΛΗΞΙΣ

Tα πλεονεκτήματα είναι πολλα:
1. Ωραιοτερος και αποτελεσματικοτερος τροπος απο την αυτοκτονια οπως στην αρχαια ΚΕΑ ... συμφωνα με την οποια, επελεγαν αυτον τον τροπο οι γηραιοτεροι διοτι δεν ετρωγαν το φαγητο των νεοτερων. Ετσι και τωρα τα παιδια δε χρειαζεται να θρεψουν τους γονεις τους γιατι θα τους φτανει η συνταξη στην νεα πατριδα.
2. Χτυπημα στην ανεργια. Οταν δεν θα ειναι οι συνταξιουχοι στα ποδια των παιδιων τους τοτε τα παιδια τους θα αναγκαζονται να πανε τα παιδια σε βρεφικους σταθμους που θα αυξηθουν για να καλυφθει η ζητηση μια που οι παπουδες δε θα υπαρχουν για να κρατανε τα εγγονια. Να α μεσως προσληψεις ακομα και στο Δημοσιο!!!!!!!!!!!
3. Τα παιδια ισως βρουνε και κανενα σπιτι στην αλλοδαπη ....(απο αυτο που ενδεχομενως αγορασουν φτηνα τα γεροντια στο φτωχοτερο αρα και φτηνοτερο κρατος εκτος ευρωζωνης.)
4. Πολυπολιτισμικοτητα. Με τα ταξιδια εκατερωθεν αναπτυσσεται η πολυπολιτισμικοτητα των περιοχων και αναβαθμιζεται η ποιοτητα ζωης των κατοικων.
5. Αναπτυξη μεταφορων. Με τα ταξιδια των παπουδων ενισχυονται οι μεταφορες και ολο το κυκλωμα που αυτο συνεπαγεται.
6. Το ιδιοκτητο σπιτι των παπουδων το παιρνουν τα παιδια που ειτε το χρησιμοποιουν για ιδιοκατοικηση ειτε το νοικιαζουν οποτε να ενα επιπλεον εισοδημα.
7. Λιγοτερες εισαγωγες. Οταν μειωθουν οι κατοικοι τοτε λιγοτερα τα εισαγομενα οποτε μειωνεται το εμπορικο ισοζυγιο με μονο αρνητικο παραγοντα τη χαμηλοτερη καταναλωση και υφεση που ομως αυτη ισοσκελιζεται ουτως η αλλως με τη λαθραια μεταναστευση που γινεται ηδη αλλα και την ηδη υπαρχουσα υφεση που βιωνουμε .
8. Λιγότερα ατυχηματα στη χωρα. Οι συνταξιουχοι που ειναι συχνα υπαιτιοι τρροχαιων ατυχηματων, θα ειναι σε αλλη χωρα οποτε εκεινοι θα εχουν το προβλημα. Αμεσως λιγοτερη περιθαλψη σε ενεργο πληθυσμο κλπ κλπ.

Αυτα και αλλα πολλα !!!!!!! Ξεκινηστε......αργησατε!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου