Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Δ,Υ. και Χιμαιρες

Γραμμα που απεστειλα σε εναν υποστηριχτη των απολυσεων στο δημοσιο τομεα, σε σχεση με τον ντορο που εχει δημιουργηθει με την Τρόικα:

Φιλε μου καλημερα σου εχω ξανατονισει να μην τσουβαλιαζεις ολους τους δημοσιους λειτουργους στο ιδιο τσουβαλι. Μονο ενα 5 με 10% τα αρπαζει διοτι κατεχει θεσεις κλειδια στην εξυπηρετηση του πολίτη και των επιχειρηματιων. Πολεοδομια, εφορια, διπλωματα οδηγησης, γιατροι(φακελακια) κλπ. Εκει μπορει να επεμβει εισαγγελεας αλλα δε το κανει για πολλους λογους που ηδη γνωριζεις. εμενα γιατι πρεπει να με διωξει η καποιον αλλον που και ναι μεν δεν τα παιρνει, του δινουν 1200 Ευρω μισθο και τον τρεχουν συνεχεια επειδη εχουν σταματησει οι προσληψεις και ολοι οσοι ειναι παλιοι τρεχουν να συνταξιοδοτηθουν? Και να δεχτω οτι θα γινει μειωση των ΔΥ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ!!!!! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ? ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ? ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ? ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ? Γιαυτο σου λεω μην εχεις καραμελα τη σημαια της απολυσης, συσχετισε και αλλους παραγοντες. Δεν μπορω να σου πω που δουλευω στο δημοσιο αλλα σε πληροφορω οτι δε σηκωνω κεφαλι ολη μερα, και ακομα και η γυναικα μου με κοροιδευει. Και σαν και μενα υπαρχουν και αλλοι. Δυστυχως οι τεμμπεληδες δεν μπορουν να απομονωθουν διοτι αυτοι ειναι που ειναι διαπλεκομενοι και λαμογια. Αν προπαθησουν να τους πειραξουν οχειρωνονται πισω απο τα σωματεια και τα πολιτικα γραφεια σαν σφουγγοκολαριοι που ειναι και βγαινουν λαδι!!!! Ξερεις ποιοι θα την πληρωσουνε? τιποτα φουκαραδες που καναν τη δουλιτσα τους και δεν κοιταγανε να κανουν δημοσιες σχεσεις. ΚΑι να δω μετα αν θα υπαρχει δημοσιος τομεας να δουλευει μια και δεν θα υπαρχει καποιος να δουλεψει, γιατι απλα αυτοι που θα μεινουν δεν θα ξερουν την τυφλα τους. Ασε που συνηθως ειναι και οι ηλιθιοι που εχει μαζεψει το δημοσιο μεσα (λες και ειναι ιδρυμα)και δεν τους κοβει να μοιρασουν δυο γαιδουριων αχερα. Το μονο που ξερουν να κανουν ειναι να γλυφουν και να δικτυωνονται βασιζομενοι σε ενα ενστικτο αυτοσυντηρησης που τους διεπει λογω ανικανοτητας να στηριχτουν στα ποδια τους.

Τονιζω δε οτι ολη η συζητηση εχει τεχνιεντως δημιουργηθει με απωτερο σκοπο την φαγωμαρα στους κολπους των ΔΥ. Δυστυχως σε αυτη τη διαμαχη καταλυτικο ρολο εχουν παιξει τοσο τα ΜΜΕ που τονιζουν συνεχως την κακολειτουργια του Δημοσίου οσο και εμεις οι ιδιοι που μας εχει πιασει μια υστερια που ομοια της συναντησαμε την εποχη του ψυχρου πολεμου οπου ο αντικομμουνισμος ειχε αντικαταστησει καθε ορθολογισμο και συνεση. Το ιδιο και τωρα συμβαινει οχι ομως εναντια στους κουμμουνιστες αλλα τους ΔΥ. Δεν ειναι οι ΔΥ το προβλημα της Ελλαδας!!!!! Ψαξτε ψηλοτερα σε 300 εδρανα και αυτους που τα περιβαλλουν να βρειτε το προβλημα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου